KONTAKT 
Slovensko panevropsko gibanje
Prešernov trg 2
1000 Ljubljana
Slovenija

Predsednik:
Mag. Laris Gaiser

Tel: +386(0)1 251 05 59
Fax: +386(0)1 421 06 49
E-pošta: info@panevropa.si

Uradne ure:
ponedeljek 18.00 – 20.00

Pišite nam!

Pristopna izjava

International Paneuropean Union
 

 

SLOVENSKO PANEVROPSKO GIBANJE
IN NECESSARIIS UNITAS | IN DUBIIS LIBERTAS | IN OMNIBUS CARITAS

ARBITRAŽNI SPORAZUM


Dr. France Bučar še enkrat zelo jasno NE arbitražnemu sporazumu
Naš predsednik je javnosti še enkrat zelo jasno sporočil svoje mnenje kaj si sam, in kaj, o arbitražnemu sporazumu o reševanju vprašanje meje s Hrvaško, misli Slovensko panevropsko gibanje. To je dr. Bučar slovenski sporočil s pomočjo intervjuje, ki ga je z njim pripravila Slovenska tiskovna agencija, objavili pa so ga tudi Ljubljanske novice. Za celotni ogled intervjuja KLIKNITE na spodnjo povezavo objavljenega članka v Ljubljanskih novicah, ki so intervjuju STA z naslovom "Referendum je nesreča in katastrofa za Slovenijo" dodali še svoj video posnetek iz novinarske konference (11. maja), ki smo jo že objavili na naših straneh. Intervju... (www.ljnovice.com)

TISKOVNA KONFERENCA - ARBITRAŽA
Slovensko panevropsko gibanje je v torek, 11.maja, na tiskovni konferenci v Ljubljani, predstavilo svoja stališča in premisleke o arbitražnem sporazumu urejenja meje z Republiko Hrvaško. Na tiskovni konferenci, ki jo je vodil Bojan Sedmak, podpredsednik Slovenskega panevropskega gibanja, so France Bučar, Boris Pahor in Tine Hribar podali svoja stališča zakaj NE podpreti arbitražni sporazum na referendumu.    

Izjava Slovenskega panevropskega gibanja o arbitražnem sporazumu R.Slovenije z R.Hrvaško

Kaj so na tiskovni konferenci povedali, pa si lahko ogledate tukaj:ali na povezavi http://www.youtube.com/watch?v=h-GGNTHECbQ in http://www.livecliq.net/videos/1273639


                                         

©2005 Slovensko panevropsko gibanje; Zadnja sprememba: 06.09.2012 by INFO.SI